fredag 26 mars 2010

Blocket-fynd

Igår fyndade mamma på blocket, hon fick för sig att jag nog skulle tycka Brio tågbana kunde vara kul och hittade en säljare som hade en hel back full. Sagt och gjort, innan hennes misslyckande tandläkarbesök hämtade hon upp backen.

Så imorse när jag vaknade var här en lång bana byggd och jag satte omedelbart igång att leka. Det tog hela 10 minuter innan jag började säga hej då till alla trä-skenor som jag en och en tog loss och slängde i backen. Nån ordning får här ju vara hemma, kan inte ha en massa leksaker på golvet ju! Några timmar senare var en ny bana uppbyggd (mamma vet hon hur håller sig sysselsatt på sin föräldraledighet må jag säga) och den här gången tyckte jag det var lite roligare. Mest spännande var spöktunneln, så mamma hade kunnat bygga en bana med 5-6 träskenor och tunneln, då hade jag varit helnöjd.

Kopporna har blivit flera och nu har de börjat klia. Mamma har duttat på potatismjöl och det gamla tricket verkar faktiskt fungera.

Pappa har idag fått sitt första 40-års firande, mormor kom och grattade med blommor och blader i och med att middagen imorgon är inställd. Till mig hade hon en liten godispåse och målarbok, så jag var mycket nöjd med besöket.

1 kommentar:

Sixten & Majken sa...

WOW, vilken lång tågbana! Den får vi leka med nästa gång vi träffas. Bara så du vet så tycker jag att du är jättefin - med eller utan prickar!
Kram Sixten