lördag 29 januari 2011

Nyklippta Lilly

Asså, Lilly's hår växer ju som ogräs och nu var det dags för klippning nr 3 (jag är ju bara uppe i en klippning). Det började ju fint med att mamma och syrran lullade i på vad de trodde var Frisyrmakarna på Väla där de beställt tid men där fick de snabbt veta att nej, här skulle Lilly minsan inte klippas och att Frisyrmakarna flyttade för en si så där 'ett par år sedan'. Pinsamt!

Väl inne på rätt salong föreslog mamma att Lilly i vanlig ordning skulle sitta i hennes knä och det gick ju fint så länge det gällde luggen. Men sen tyckte frisörskan att syrran var så duktig så att hon gott kunde sitta själv och ja, det gick ju fint det med. När jag och pappa kom in för att hämta dem blev jag väldigt besviken när jag insåg att inte jag också skulle klippas :-( Bra tecken tycker mamma eftersom hon har starka minnen om hur det var förra gången.

Tidigare idag rotade syrran igenom alla leksakslådor med en sådan intensitet att mamma började bli lite orolig, men plötsligt blev det väldigt tyst vilket ju alltid är lite smått oroande om man nu har en Lilly i familjen. Fast när mamma fick syn på Lilly fick hon nästan en tår i ögat för där stod Lilly med låtsas CI't (som egentligen sitter på en stor nalle) som hon med allt finlir hon kunde uppbåda försökte få på sitt öra. När hon fick syn på mamma stolpade hon bort till henne, räckte över CI't och vände örat till. Hon blev mycket nöjd när mamma satte på det, och sprang direkt bort till mig för att mycket stolt förkunna: ÖRA! Ibland tycker även jag att syrran är en riktig sötnos!

Och nu vill jag också passa på att berätta att detta hushåll består härmed av 2 stycken datorspelare. Jag har sedan en tid lirat på http://www.bolibompa.se/ allt ifrån att möblera rum till att lägga pussel. Jodå, ni kan tro att mina datanördar till föräldrar ser stolta på när jag mästerligt manöverar musen.

2 kommentarer:

Hannes & Linn sa...

Clara, du är ju värsta hackern! Visst är det kul med datorer. Själv har jag specialiserat mig på att scrolla och knappa på tangentbordet.
Vad duktig du var hos frissan Lilly, det där med att sitta stilla är inte min grej...
Kram Hannes

Sixten & Majken sa...

Åh, så gulligt av Lilly med örat...