onsdag 5 januari 2011

Annorlunda tisdagsfika (och fler tänder)

Idag hade mamma sitt gamla fika-gäng över på just fika. Förr i tiden fikade de på tisdagar, efter jobbet, och då slank det tydligen ned både 2 och 3 glas vin eller öl tillsammans med en god middag ute på stan. De konstaterade snabbt att tiderna förändrats och att det nu skulle bli kaffe-fikor en lång tid framöver istället.

Det var Mia med Hannes (lika gammal som Lilly), sen var det Marie som har en bebis i magen som kommer ut om ett par 3 veckor och tillsist Mari med lilla Nomi som är 9 veckor.

I vanlig ordning blev det till att baka och idag blev det morotskaka, mamma hittade följande recept

Den blev faktiskt riktigt bra!


Här sitter vi alla och smaskar för fullt


medans vissa missar hela kalaset...


Rätt nöjd


Syrran och Hannes passade på att vara lite kreativa.


Idag kom pappa hem med en jätte fin bukett blommor till mamma eftersom det är hennes namnsdag. Vilka bonuspoäng han fick!


Ikväll när pappa borstade Lillys tänder upptäckte han att tand nr 9 och 10 dykt upp. De sitter långt in och av den anledningen HELT missats av mamma. De ser ut att ha kommit ut en bit så detta kan förklara varför det för en vecka sedan eller två var vääääldigt gnälligt och jobbiga nätter. Syrran har faktiskt sovit väldigt bra de senaste 3 nätterna, vaknat för påfyllning vid 06 och sedan sussat vidare till 08:30 eller till och med senare. We all like!

1 kommentar:

Sara sa...

Ser mysigt och gott ut! Morotskaka är ju en klar favorit!
Grattis på namnsdagen! Superfina blommor. wow, vilken man du har! :)