tisdag 29 mars 2011

11 år och slitna

Ja, det kan ju verka som en knepig titel eftersom ingen av oss är 11 år. Men mamma och pappa firar faktiskt sin 11-års dag idag och det gjordes genom att plocka bort alla kräk-spannar.
Och slitna, ja det är vi allesamman.

Natten har varit ulk-fri och det är vi alla tacksamma för. Lite oroligt har speciellt mamma och Lilly sovit så de var egentligen trötta redan då. När klockan var 09 ville jag och Lilly sova igen så vi och mamma däckade i den stora sängen och sov ända till 12. Dagens blev kokt ris med lite smör och vi båda tyckte det var gott men åt knappt 6 matskedar var.

Idag har vi haft fri access till vatten och det var en höjdare den första timmen men sen började Lilly drick-vägra. Hennes temp har oxå stigit och ligger nu på 38,5 och hon är återigen som ett klistermärke på mamma. Vi höll oss vakna fram til 14 och sen däckade vi återigen och sov 2 timmar till.

Kokta makaroner stod på menyn ikväll så lite sådana (med benämning på lite) fick vi ner. Och trots stora doser av sömn idag somnade Lilly redan kl 18 och jag strax innan 19.

Pappa briljerade med att köpa tulpaner och choklad till mamma när han gjorde en snabb-expidition till ICA Maxi. Så en liten guldkant har det ändå varit på den här dagen.

1 kommentar:

Sara sa...

Grattis i efterskott till 11 år :)
Vilken tur att det finns ICA MAXI, hi,hi!

Skönt att barnen är ulk-fria. Hoppas ni slipper kräk på länge nu.

trevlig helg!