fredag 19 februari 2010

Dagis-kalas och Tropikariet

Idag fyllde mitt dagis 25 år. Det firade vi med öppet hus för våra föräldrar med tårta och utställning av några av våra alster. Jag fick visat upp vårt kudd-rum där vi idag haft teater-uppvisning; Guldlock. Jätte spännande tyckte jag som hade suttit på första parkett och glatt smaskat på min glasspinne.

Den här teckningen har jag ritat med mina kompisar. Fin va?



Sen gick bilen raka vägen till Tropikariet, här skulle spanas in djur. Det fanns fiskar, hajar, krokodiler, spindlar, ormar, apor och en massa småkryp. Mamma var inte riktigt redo på att alla apor skulle hoppa runt helt fritt och hon blev smått nervös när hon insåg att aporna tyckte Lilly var lika intressant som jag tyckte aporna var. Vid mer än ett tillfälle fick hon ratta iväg med Lilly då apor skuttat fram och stod i startgropen att hoppa ner i vagnen för att undersöka Lilly lite närmare. Lemurerna var helt sjövilda och satte sig mer än gärna på frivilligas axlar. Ingen av oss tillhörde den gruppen vill jag påpeka, de är minsann stora rackare!

Efteråt smaskade vi på glass, och fast jag tryckt i mig 1 banan, 2 glassar och tårta i eftermiddags drog jag även i mig en kvart av mammas pizza ikväll. Gott!

1 kommentar:

Hannes & Linn sa...

vilken kalasdag! Så mycket gott att äta och en massa spännande djur att titta på. :)
Vad duktig du är på att hoppa Clara, jag tränar för fullt i min hoppgunga.