söndag 8 maj 2011

Full rulle

Imorse vaknade syrran 06 vilket ju knappast mottogs väl av mamma eftersom det var hennes tur att gå upp idag (hon fick sovmorgon igår, så idag var det pappas tur). Jag vaknade knappt en timme senare så när klockan var 08:15 klev vi girls ut ur huset för att rastas.

Först gick vi bort för att spana in om fåren kommit ut till hagen, men döm om vår förvåningen när vi såg ett gäng kossor stå och idissla där istället. Aja, vi knatade vidare till en lekplats som följdes av både en andra och en tredje. Sen svängde vi förbi bebisen Nomi och hennes föräldrar och rundan avslutades hos Sixten och Majken. Här började mamma känna sig radiostyrd av trötthet och lyckades tillsist samla in både mig och Lilly för att tillsist bege oss hemåt vid 11:15. Mamma passade på att knoppa in 1½ timme samtidigt som Lilly sov middag men enligt mamma kändes det som att hon bara blinkade innan det var dags att stiga upp. Snark!

I eftermiddags kom Adam och Philips mamma Kristina på besök, och tänk så snäll hon var som hade med sig presenter till oss :-D Pärlor!! Vi satte oss genast ner och började skapandet, men strax efter dök mormor och morfar upp så nu blev det storfika istället. Mormor hade bakat rabarberpaj och tagit med vaniljglass som vi alla mumsade på. Kul med besök, tyckte även Lilly som tinade upp efter glass-intaget.



Dagen fortsatte i samma raketfart som den började, och efter vi hamnat i säng stortstädade mamma huset. Var kom det ifrån kan man ju undra??? Men jo, det behövdes!!! Skönt att börja veckan fräscht kanske hon tycker, men vi ska nog se till att röra till det redan imorgonbitte, don't you worry mama!

Pappa, han har slitit hela eftermiddagen med grunden till vårt lekhus så nästa helg kanske själva byggandet börjar vilket jag och syrran tycker känns spännande. Men för alla som undrar när den ska vara färdig så försöker gamlingarna här hemma vara tidsrealister och inte stressa. Den blir färdig när den blir färdig och om det innebär augusti, då är det helt ok. Vi vill ju oxå hinna leka lite med pappa på helgerna så han ska inte stå där ute och banka helg in och helg ut.

Inga kommentarer: