fredag 6 augusti 2010

Göteborgs-tripp

I onsdags drog till till Göteborg för att hälsade på Hannes, Mia och Martin, och även Marie och Maske (Max) var där. Bilturen upp gick kalas och Lilly hann se 2 filmer. Själv slocknade både jag och mamma en stund.

Finns många sätt att roa sig i bilen.

Många sätt som sagt...

Lilly hade en av sina sämsta nätter i mannaminne och vaknade 00, 01, 03, 05 för att sedan tycka att 07 var rätt tid att stiga upp. Och samtliga gånger hon vaknade på natten var hon superpigg och ville bara leka och skratta... och nä, det var ju knappast på morsans och farsans agenda liksom. Zombies är nog ett rätt uttryck för att beskriva dem på torsdagsmorgonen.

Men efter x antal koppar kaffe åkte vi alla till Slottskogen som hade massor med djur att titta på, men jag blev en aningens... rabbiat (?!) efter en del traskande och mamma och pappa fick raskt ta mig till den stora lekplatsen som de hört talas om. Väl där blev jag på topphumör igen och kunde röja en bra stund. Sen blev det sen lunch och en runda på Barnens Zoo innan det blev dags att köra hem.

Jag ylade så det hördes över hela parken.




Hannes rekar in pingvinerna.


Gamlingarna hade en riktigt trevlig kväll med god mat och kortspel innan de knoppade in för att faktiskt få en bättre natt. Lilly valde att bara vakna till en gång och nöjde sig med en flarra. På morgonen vaknade mamma av att Lilly stod och hoppade i sin säng så hon slängde in en bok och Lilly verkade nöjd. Nästa gång mamma vaknade till konstaterade hon att det var tyst och trodde därför att Lilly somnat. Av den anledningen öppnade mamma inte ens ögonen för att kolla utan gled in i sin koma igen. Visade sig nån timme senare att Mia hade hört Lilly, tyckt synd om mamma och pappa och därför hämtat Lilly så att hon och Hannes kunde röja en stund. Det tyckte mamma och pappa var en superfin gest att göra och de tackar Mia med en SUPERKRAM!



Tusen tack för att vi fick komma och busa med er, det gör vi gärna om igen :-D

1 kommentar:

Hannes & Linn sa...

det var superkul att ni kom på besök, det får ni gärna göra om snart igen!
Mamma och pappa hälsar och det var nemas problemas att Lilly fick komma upp och busa lite med mig på morgonen, bara kul:)
Kram Hannes