tisdag 6 juli 2010

Lek på Gröningen

Välling-avvänjningen inatt gick faktiskt helt ok. Lilly vaknade vid 04, men efter att ha fått en ny blöja och ett par minuters mys med mamma i fotöljen ville hon lägga sig tillrätta och det gjorde hon i sin säng och somnade på studs. Hon fick dock en flarra vid 22-tiden när hon vaknade helt otröstligt och den kan ju ha med den lyckade natten att göra... Vi får väl se hur denna natten blir...

Förmiddagen bjöd inte på några större aktiviteter, en tur till affären räckte fint för oss alla fyra. Vi skulle ha åkt till gammelmormor och gammelmorfar i eftermiddags men jag och Lilly synkade inte våra lunchsovstunder så det fick skjutas fram ett par dagar.

Istället hängde vi alla på in till stan då pappa hade ett ärende att göra. När han handlat det han skulle drog vi vidare till Gröningen och vilken ball lekplats där var då?? Jag och pappa klättrade och åkte rutschkana som rumporna glödde, medans Lilly fick nöja sig i gungan. Eller ja, mamma klättrade faktiskt allra högst upp och åkte den längsta rutschkanan med Lilly, men hon verkade helt oberörd av mammas ansträngningar.

1 kommentar:

Hannes & Linn sa...

mamma undrar vem som hade roligast...du Clara eller din pappa?
Kram Hannes