söndag 3 juli 2011

Pannkakor och Fribajsaren

Igår var vi hembjudna till Jojje och Josefin på pankakor. Jag och syrran tryckte i oss pannkakor så det stod härliga till. Dit åker vi fler gånger!





Imorse var det riktig söndagsfrulle med nybakta frallor och nutella (bara på helgen man får sånt). Syrran pimpade sin nutalla-bulle med både pickels och ost.


Och nej, hon inte upp den. Hon gick istället över till en gammal klassiker, bara smör-bulle. Och det gick lite bättre...


I förmiddags kom farmor och farfar hit och medans de lekte med oss passade mamma på att köra till tippen med trädgårdsgrejor och pappa städade på vinden. Ida var oxå med en stund och det var kul för det var allt ett tag sedan vi lekte sist.

När väl syrran sovit färdigt sin middag stuvade vi in oss i bilen och drog till kusinerna i Mjöhult. Vilken härlig eftermiddag och kväll det var. Och så roligt vi tjejer har tillsammans nu för tiden. Kajsa är väldigt ivrig att lära sig tecken så att vi kan kommunicera i badet och hon har lärt sig massa nya tecken idag.

Syrran går under nytt smeknamn: Fribajsaren. Under de 10 minuter som hon sprang utan blöja hann hon bajsa 2 gånger i Kajsas lekstuga och en gång borta vid hallonen. Förvisso behöver hallon gödning men vi alla (utom syrran dårå) är överens om att det var till att ta gödning till överdrift. Kajsa var måttligt road av Fribajsaren, hon spände sonika blicken i syrran och sa med väldigt syrlig röst: Du stiger inte in i MIN lekstuga EN ENDA GÅNG TILL!! Mamma fick verkligen be om ursäkt för Fribajsaren som själv var lyckligt ovetande om allt drama hon ställde till med. Hon var blöjfri och livet lekte! Hon var stolt över sina prestationer också för efter varje gång skrek hon BAJS MAMMA!! BAJS! och mamma fick suckandes gå bort och städa undan. Efter tredje gången togs inga fler chanser och blöjan åkte på.

Här sitter vi vid vårt eget bort och fika. Mamma och pappa är överens om att ett sådant bort nog hade platsat fint i vår trädgård. Vi håller med!



4 kommentarer:

Anonym sa...

Test av kommentar

Anonym sa...

Hej Test #2

Min Syrra och Jag sa...

Test 3

Anonym sa...

Test 4