söndag 10 juli 2011

S.E.M.E.S.T.E.R ! ! !

Och DÄR gick start-skottet för 5 veckors semster, jiiiihaaa! Här ska det busas från morgon till kväll och vi alla ser framemot alla mornar då vi slipper stressa runt som tokar för att hinna i tid. Mamma och pappa började semestern med att direkt efter jobb i fredags dra på 35-års fest. Jag och syrran partajade med farmor och farfar hemma så alla vann på den historien!

I lördags vaknade vi med klarblå himmel och strålande sol, NICE! Frulle intogs i lugn och ro och sen drog vi till en lekplats. På kvällen kom faster Yvve och Mattias på middag.

Först en lekstund i pyjamas och Tingeling-klänning


Sen ut och råna bärbuskarna



Varför sitta på gungan nu när man kan stå?? Undrar Lilly med som för någon dag sedan slog en riktig vurpa då hon och ställde sig upp i sin gunga.




Ibland är det bra att pausa hos mamma en stund


Idag åkte pappa och farfar och handlade ny TV. Jag och syrran ska få upp vår gamla TV här uppe på ovanvåningen och så sätts den nya nere i TV-rummet. Gamlingarna har någon sorts förhoppning om att när syrran vill upp på mornen och titta på Barbapappa så ska hon snällt sitta och titta här uppe istället... tillåt mig garva! Hur som helst drog vi tjejer och farmor till stranden för första gången i år. Och som jag och mamma badade! Vi hann knappt upp förren jag skulle ner i plurret igen. Ett fint prinsess-slott byggde vi också med farmor.




I eftermiddags kom Sixten, Majken och deras föräldrar, vi började med fika och avslutade med att grilla hamburager. Ja, semestern får gärna fortsätta ett tag till!



Mamma har hört från flera av er läsare att det varit svårt att publicera kommentarer. Hon har gjort en förändring på bloggen, så ni får gärna testa att kommentera nu och se om det fungerar.

1 kommentar:

Hannes & Linn sa...

Nu verkar det funka igen! Ser ut som ni haft en toppenhelg. Svårt att få en bättre start på semestern :)
Kram Hannes