tisdag 28 juni 2011

Jordgubsplockning och trädgårdspåt

Igår bestämdes det redan på morgonkvisten att när mamma hämtade oss på dagis så skulle vi dra raka vägen till jordgubslandet. Och tro inte att jag glömmer sånt, för så fort mamma klev in på dagis skallrade rutorna av mitt jubel att NU SKA VI PLOCKA JORDGUBBAR!! Visst plockade vi, fast jag och syrran tröttnade rätt snabbt på det så mamma fick snabbt rafsa ihop sina ynka 3 liter innan vi betalade och åkte hem.





Kvällen bjöd på målning för mamma och pappa plus att mamma attackarade ros-väggen. Till och med så att pappa blev lite små-orolig och undrade om hon inte tog lite väl hårt, vi får väl se om den blommar igen vilket är det hon hoppats på.

Och ikväll rånade hon Plantagen på alla blommor som de hade, och så här fint ser det nu ut vid trädäcket.


Mamma har skaffat sig en ny mobil och den filmar hon ofta med nu för tiden. Tyvärr dock med fingret på mikrofonen så idag när hon skulle lägga upp en film till sin väninna Kristina så hördes inte ljudet. På filmer ber jag hur som helst mamma 'Snälla snälla mamma, vi kan väl köpa blommor och hälsa på Kristina??'. Toksött men ljudlöst så vi får helt enkelt berätta det på det här viset istället :-)

1 kommentar:

Mamma Miriam sa...

Så mysigt med jordgubbsplock. Vi var minsann också ute och plockade i måndags. Vart åkte ni?