fredag 23 oktober 2009

Spökfest, fika och bus med Sixten

Oj vilken dag!
På dagis hade vi spökfest här. Vi hade samling tillsammans med Björnarna (vi är Nyckelpigorna) och där sjöng och dansade vi och åt spök-bollar (det var popcorns-bollar, *mums*).
Och sen gjorde vi våra alldeles egna spöken, mamma blev så rörd när hon hämtade upp mig och fick syn på mitt spöke. Och till lunch åt vi spökmos, korvfingrar, hoppande grönsaker och glasspinne. Vilken fest det var :-D

Sen hämtade mamma och pappa mig och vi åkte direkt till farmor och farfar på ett riktigt bull-kalas. Och som om inte dagen redan varit rolig så åkte vi direkt hem till Sixten och så glada vi blev när vi såg varandra. Sixten tog min hand direkt när jag kommit in, han e fin han. Han var jätte nyfiken på Lilly så jag fick ju presentera henne. Jag sa 'Lilly' så flera stycken hörde det.

Här sitter jag och tittar i min dagbok som både mamma och Lena skriver i. Boken är till för att alla gamla ska kunna prata med mig om vad som hänt i mitt liv den senaste tiden, och jag älskar boken!! Så fort jag kommer hem från dagis sliter jag upp boken och visar mamma. Så sitter vi och bläddrar och tittar på alla bilder och mamma frågar mig en massa. Jätte kul!


Och här hänger Spöket Laban och vaktar! Spöket ska snart få sällskap av pumporna som pappa köpt.


1 kommentar:

Sixten & Majken sa...

Åh, vilket fint spöke! Det finaste jag någonsin sett! Tack för lekstunden innan idag!