lördag 17 september 2011

Lillys nya rum

Den här veckan har mamma varit på kickoff i Småland. 4 månaders planerande har det tagit henne att annordna en 3-dagars kickoff för hennes 45 kollegor som kom ifrån Holland, Belgien, Aten, Singapore och Indien. Behöver vi säga att hon käkade på nagelbanden i måndags när största nyheten gällde orkanen som var på intåg? Men samtliga plan landade i tid, bron öppnade lagom tills dess att bussen åkte till Kastrup för att hämta alla så allt gick tillsist enligt planer. Ja, förutom då att hennes Helsingborgskontor tappade nätverket med hela omvärlden i onsdags-förmiddag, så det var svettiga 2 timmar innan det kom igång igen.

Fint väder blev det minsann när de var ute och paddlade för sitt kräftfiske, och kräftskivan blev en höjdare.



När hon äntligen kom hem i torsdags var hon äntligen människa igen och vi välkomnade henne med öppna armar :-D

Undertiden mamma varit borta tömde pappa Lillys rum helt och målade först alla golv och taket vitt x antal gånger. Sen målade han fond-väggen rosa ett par gånger och idag tapetserade han och mamma. Jag och syrran fick full uppmärksamhet ifrån farmor och farfar, we like!

Det fanns till och med tid över för dem att köra iväg och köpa matta, den kom på plats och sen spikade pappa lister och satte upp element etc. Så lagom tills dess att syrran skulle nattas stod hennes nya stora säng på plats och inatt är det alltså storsängspremiär. Syrran hade enbart ett klagomål på det hela, och det var att hon ville ha sitt gamla lilla täcke, och efter det somnade hon på 1 sekund. Hon var MYCKET nöjd med sitt nya rum.


Syrran kontrollerar jobbet halvägs in...


Och här har även den nya textilgolvet kommit in.


Nerbäddad i sin stora säng för allra första gången.

1 kommentar:

Hannes & Linn sa...

Vilket fint rum! Jag hoppas det inte dröjer alltför länge innan jag kan komma och leka hos dig.

Kram Hannes