söndag 14 augusti 2011

Det var den semestern det...

Ja så har då dessa fem veckor gått mot sitt slut och imorgon är det dags för förskola och jobb.

Förra söndagen var farfar här och hjälpte till att sätta i sista fönstret i stugen (huset?). Jag fick hjälpa till och måla lite:


Gäller att hålla tungan rätt i mun...


I måndags fick vi besök av världens gladaste bebis Erik och hans mamma Marie. Den här killen ger upp världens största leende när han får syn på mig och syrran:
Hur toksöt är han inte då??


Sen passade mamma på att storstäda hela huset och slängde sammanlagt upp mot 12 ICA-kassar med skräp. Skrämmande tyckte hon tydligen...

I onsdags drog vi först till Busfabriken och sen till simhallen i Höganäs.

I torsdags fyllde mamma 35 år och jag, pappa och Lilly sjöng Vi gratulerar för fulla halsar vid intag av frulle med nyinköpta bullar. Strax därefter kom farmor hem till oss, för hon skulle passa mig. Mamma och syrran körde till mormor och morfar för de skulle passa syrran och sen smet paranteserna på en minisemester utan oss. För jäkligt! De drog till Hotel Skansen i Båstad, de har med andra ord lullar runt i badrockar i dagarna 2, fått en massa skönhetsbehandlingar och ätit och druckigt gott. Ja, de verkade faktisk som helt nya föräldrar när de kom hem för deras tålamod är bra mycket bättre nu! De har tydligen kommit till insikt om att detta borde de göra varje semester strax innan jobbet drar igång igen för att samla krafter. Vi får väl se hur det blir med den saken.

Idag har vi haft kalas för mamma, så vid 14 dök gästerna upp och det blev massa tårtor som morbror Johan bakat och så klart en massa kakor. Jag, syrran och Kajsa busade så att nästan taket lyfte och gamlingarna flyttade ut i trädgården i stället för att ge trumhinnorna en chans att överleva eftermiddagen.





Mamma hälsar och tackar så mycket för allt firande och gratulationer som kommit från Facebook och sms, hon kände sig väldans poppis och var så mallig så tydlien...

1 kommentar:

Hannes & Linn sa...

Verkar som ni haft en bra semester och vilket avslut med tårta och kalas:)

Ja Erik verkar ju vara en toppen kille, söt och glad!

Min ledighet är också slut. Det verkade firas genom att lämna mig 2 timmar till Clara, här i Stenkullen, och hennes föräldrar. Tydligen ingick det som förberedelse inför bebisens nedkomst.

Hoppas ni får en bra dagisvecka!

Kram Hannes